Jagttegnskurser i Thy

EFFEKTIVE KVALITETSKURSER

Jagttegn og haglskydeprøve

Skriv en kommentar

Vi udbyder effektive kvalitets-jagttegnskurser i et hyggeligt herregårdsmiljø i Thy. Vi tilbyder jagttegnskurser samt forberedelse til haglskydeprøve:

  • Aftenkurser over 7-8 aftener med undervisning fra 19.00-22.00 + 2 dage på skydebanen. Læs mere.
  • 2-timers effektiv individuel instruktion til haglskydeprøven. Læs mere.

Kurserne afholdes på herregården Skibstedgård, der ligger lige ned til Skibsted Fjord, der er omkranset af et smukt og kuperet istidslandskab og rummer et varieret dyreliv. På aftenkurset modtager du undervisning af to erfarne jægere og undervisere, der brænder for jagt og naturforståelse.
Vi har begge været aktive jægere i 37 år. Jens har undervist i 19 år og har ført over 550 kursister op til jagtprøven med en af landets højeste beståelsesprocenter. Finn har undervist i 4 år i et makkerskab med Jens.
Vi har udviklet disse kortere kursusformer på baggrund af den stigende interesse, der er for at tage jagttegn blandt erhvervsaktive mennesker, der har nok at se til i hverdagen, og derfor har svært ved at følge de traditionelle aftenskolekurser. Vi går dog på ingen måde på kompromis med indhold og kvalitet. Tværtimod ønsker vi at sætte vores mangeårige erfaring som jægere og undervisere til rådighed i et intensivt og koncentreret forløb, hvor moderne undervisningsformer og praktisk ophold i naturen kombineres, således at kursisterne både modtager optimal læring og praktisk naturforståelse på en gang.

Jagt september 2011 024 - finn og jens

Venlig hilsen. Jens Erichsen & Finn Lynggard

Adressen på “Skibstedgaard”, hvor kurserne afholdes: Kammersgårdsvej 30 7760 Hurup Thy

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s