Jagttegnskurser i Thy

EFFEKTIVE KVALITETSKURSER

Om os

Vi har begge gået på jagt i 37 år, hvor vi har høstet stor erfaring. Denne erfaring vil vi selvfølgelig inddrage i undervisningen, så alle vore kursister er klædt på til at begå sig sikkert og kompetent på praktisk jagt, samtidig med at den etiske side af jagten vil falde den fremtidige jæger helt naturligt.

jens m ænder og gæs

Jens Erichsen

Jens Erichsen. Har haft jagttegnsundervisning gennem 19 år med en af landets højeste beståelsesprocenter. Er uddannet jagthornsinstruktør, flugtskydningsinstruktør, riffelinstruktør og er desuden mangeårig censor ved de frivillige jagtprøver.

Kronhjortejagt 09 18-01-2009 12-53-19Jeg er født ind i en jagt- og naturglad familie og har færdedes i naturen siden jeg kunne gå. Har drevet stort set alle former for jagt, lige fra trækjagt på ænder og gæs, til driv- og pürsch-jagt på alle vore større hjortearter, ligesom jeg har haft licens til at gå på buejagt.

Pt. ligger min største interesse indenfor riffeljagt, som jeg dyrker med stor passion både i ind- og udland. Kort og godt lever og ånder jeg for jagt og skydning. Desuden er jeg engageret i det jagtpolitiske gennem bla. Jægernes Kommunale Fællesråd i Thisted , hvor jeg sidder som næstformand, ligesom jeg er formand for Sydthy Flugtskydningscenter.

Du er velkommen til at kontakte mig på email: sakojeeri@gmail.com eller telefon 23429593.

 

Finn m gæs

Finn Lynggaard

Jeg er startet som jagttegnsunderviser i 2012, hvor Jens manglede en god partner til at hjælpe med undervisningen. Jeg kommer ligeledes fra en jagtglad familie og har fulgt min far på jagt, lige fra jeg var helt lille, ligesom jeg altid har fisket og har haft naturen sFinn i modlysom min primære interesse.

Min store passion er fuglejagt, som jeg har drevet i alle former. Primært trækjagt på ænder, gæs og ringduer. Jeg har stor erfaring med effektiv opbygning af skjul samt kunsten i udlægning af lokkefugle. Min favoritjagtform er trækjagt og bekkasinjagt. Jeg har desuden stor erfaring med naturpleje, herunder biotopforbedringer.

Du er velkommen til at kontakte mig på e-mail lyp@mail.tele.dk eller telefon 21439811.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s